Organisk syntese

#
#


Monowave 200/400

Markedets kraftigste single mode reaktor. Kan operere med op til 300 grader og 30 bar. Med hele 850 watt kan der opnås særdeles høje heating rates på 3-9 grader pr. sekund. Med den kraftige effekt kan selv toluen på kort tid opvarmes til over 200 grader uden passive varmeelementer. Standard vials i 4 ml, 10 ml eller 30 ml af borsilikatglas som kan genbruges, samt vials i glossy carbon.

Temperaturen kontrolleres med en indbygget IR sensor og som en option kan en fiberoptik med rubinkrystal tilkobles. Fiberoptik med rubin giver en helt nøjagtig temperaturudlæsning og skal aldrig kalibreres da luminescensen fra rubin er en fysisk konstant

Temperaturen kontrolleres med en indbygget IR sensor og som en option kan en fiberoptik med rubinkrystal tilkobles. Fiberoptik med rubin giver en helt nøjagtig temperaturudlæsning og skal aldrig kalibreres da luminescensen fra rubin er en fysisk konstant.

Option for farvekamera i god kvalitet så syntese kan følges live og omrørings effektivitet observeres.

Instrument med eller uden autosampler..

Monowave 50

Et lille effektivt instrument der egner sig godt til forskning og uddannelsesinstitutioner. Det vejer kun 8½ Kg og måler kun 25 x 40 x 20 cm.
Med denne lille reaktor kan man nemt og hurtigt udføre organisk syntese på højt niveau. Instrumentet er så lille at det kan være i en rygsæk. Det kan således nemt flyttes rundt mellem laboratorier hvor der er behov for nogle hurtige synteseforsøg. Et reaktionsglas og en PTFE coated silikone hætte, begge dele genbrugelige, gør instrumentet meget billigt i drift. Ideelt til uddannelsesformål da Monowave 50 har sikkerhedsstandarder der giver den sikreste håndtering selv med uerfarne studerende. Du sparer penge, tid og plads.
Al mikroovns energien dirigeres direkte til den enkelte reaktionsbeholder som lynhurtigt kan opnå 20 bar og 250 grader.
På instrumentets display kan temperatur og trykudviklingen følges live.

Masterwave BTR

Nu mulighed for i forskningslaboratoriet at syntetisere i Kg skala!

Med dette nye synteseinstrument er der for første gang mulighed for storproduktion af syntetiseret materiale. Instrumentet danner det perfekte link mellem research og produktion.
Med en reaktionsbeholder på 1 liter og specifikationer på 250 grader C og 30 bar kan selv krævende synteser foretages. Metoder er direkte op skalerbare fra Monowave 200/400 instrumentet, og der er således en klar linie mellem research instrumenterne Monowave 200/400 og Multiwave PRO – og op til storskalaproduktion med Masterwave BTR.

Synthos 3000

Syntetiser op til 1 liter, eller op til 48 forskellige prøver ad gangen.
Styrer og moniterer valgfrit efter tryk eller temperatur på op til 300o/80 (120)bar
”Nearcriticalwater” betingelser kan opnås i systemet, hvilket betyder at der kan syntetiseres uden brug af organiske solventer.

Reaktionsbeholdere i enten teflon eller ren kvarts fra 64x5 ml til 16x100ml.
Syntese i mikrotiterplader med tryk på 20 bar og 200 grader C

Som noget helt unikt kan der foretages parallel syntese i mikrotiterplader.
192 prøver i én kørsel.
Syntesen kan foretages med et tryk på op til 20 bar og samtidig en temperatur på 200 grader. Opskaleringsmulighed i samme mikroovn.